Volvo Personal Service monteur

Ben jij de automonteur van de nieuwe generatie?

Volvo Personal Service, dé nieuwe werkwijze. Ben jij autotechnicus en wil je meewerken aan het nieuwste concept binnen de auto-industrie? Dan sluit onze VPS-vacature perfect bij je aan. 

Samen met een collega werken aaneen Volvo en persoonlijk contact met de klant. Dat is de nieuwe VPS-werkwijze bij Mobility Centre. 

Wat verwachten wij?

ja hebt een afgeronde opleiding eerste of tweede autotechnicus (met APK) óf MTS-autotechniek. Je bent leergierig en wilt werken in een moderne organisatie met het premium met Volvo. Je bent een liefhebber van niet alleen auto’s maar ook klanten en je wilt een veelzijdige baan. 

Alleen maar positieve verwachtingen toch?

Niet onbelangrijk?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Ook bieden wij de mogelijkheid om jezelf volledig te ontwikkelen op alle gebieden. Met keuze uit verschillende opleidingen en cursussen om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en ja, dat uitbreiden van je kennis, begint direct als je bij ons aan de slag gaat. Met ons speciale introductieprogramma word je volledig klaargestoomd om te werken aan een Volvo.

Natuurlijk laten we je niet aan de slag gaan in een oude werkplaats, die van ons is net volledig verbouwd zodat alles binnen handbereik is. Mag ook wel genoemd worden toch?

Helemaal overtuigd? Of in ieder geval bijna?

Herken jij jezelf nou in dit profiel en wil je direct aan de slag? Of heb je nog een paar vragen over ons óf de functie?

 

Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens en wie weet, ben jij de volgende VPS-monteur van Mobility Centre.

 

Schrijf een bondige brief met C.V. en stuur deze naar:
Mobility Centre
Ter attentie van Ans Kuipers
Postbus 229
2990 AE  Barendrecht